300 de tineri s-au rugat împreună la Sîngeorz-Băi

 

[signoff][/signoff]Vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00 în Biserica cu hramul „Schimbarea la Față” din Sîngeorz-Băi (cunoscută sub denumirea de Biserica din Stațiune), la inițiativa Pr. Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din localitate și a Pr. Dan Cismaș, preot la Parohia Ortodoxă Maieru și coordonator al cercului misionar-pastoral din zonă, s-au reunit peste 300 de tineri din parohiile componente ale Cercului misionar-pastoral Sîngeorz-Băi dar și din alte parohii din împrejurimi.
[signoff][/signoff]Tinerii prezenți împreună cu soborul de preoți care l-a avut în frunte pe Protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu, s-au reunit pentru a înălța rugăciuni în memoria celor decedați dar și pentru cei care se află în spitale în urma tragediei ce a avut loc la București, cât și pentru pacea și unitatea națională.
[signoff][/signoff]Prezent la acest ceas de rugăciune, Protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu i-a îndemnat pe tineri să se bucure de viață și să nu ezite să și-o trăiască, însă să nu uite că trebuie trăită în duh creștinesc.
[signoff][/signoff]După momentele de rugăciune, la ieșirea din Biserică tinerii au aprins lumânări dar au și înălțat lampioane în memoria tinerilor care au trecut în Veșnicie.
 
 

Galerie Foto